Promovare

1.Anunturi premium

           

            In fiecare zi apar pe site anunturi si exista posibilitatea ca anuntul tau sa nu fie vazut de multi dintre cei  cu  adevarat  interesati.Alegand sa iti promovezi  anuntul,  acesta va aparea alternativ  in galeria din partea de  sus a  paginii, deasupra  listei de anunturi obisnuite si in alte locuri usor vizibile pentru pontetialii cumparatori. De asemenea, poate  iesi in evidenta si in listare printr-un  fundal colorat.

           Prin promovarea anuntului inseamna  ca  mult  mai  multe  persoane  interesate  vor  vedea  anuntul  si te vor  putea  contacta direct fara a pierde  timp pretios !   TU DECIZI CAT  DE REPEDE  VREI SA ITI VINZI  PRODUSUL !

 

PUBILCA  ANUNTURI PROMOVATE, EVIDENTIAZA ANUNTUL,MUTA IN TOP LISTA , REPOSTEAZA AUTOMAT SI ANUNTUL TAU VA FI VAZUT DE MII DE VIZITATORI INTERESATI !!!!

 

2.Vrei mai mult !

 
 
            ACUM POTI  PUBLICA ANUNTURI PREMIUM GRATUIT . TOT CE TREBUIE SA FACI este sa recomanzi la 5 prieteni siteul nostru si  poti adauga  un  anunt  PREMIUM  GRATUIT cu creditele primite bonus   . Trimite  linkul  tau de  invitatie   folosind  IM,  Email,  Scraps  etc..Mai multe recomandari (Referrals) =mai multe anunturi PREMIUM GRATUITE!
 
 

3.Promoveaza link-ul siteului tau

         

           ACUM POTI PROMOVA LINK-UL CATRE PROPRIUL SITE WEB .Promovarea catre siteul tau se face contra cost (din contul tau vor fi retrase un numar de credite ,echivalentul unei sume de bani).Va rugam verificati pretul in cosul de cumparaturi sau numarul de credite afisate inainte de a efectua promovarea.

 

     

4.Promoveaza afacerea ta cu link-ul youtube

         

           POTI PROMOVA SI PREZENTA AFACEREA TA SAU ANUNTUL TAU CU LINKUL YOUTUBE in care poti face o descriere detaliata. Pentru acest serviciu vei tarifat cu un numar de credite .Va rugam verificati pretul in cosul de cumparaturi sau numarul de credite afisate inainte de a efectua promovarea.

       

5.Promoveaza afacerea ta cu link-ul facebook

          

            POTI PROMOVA SI PREZENTA AFACEREA TA SAU ANUNTUL TAU CU LINKUL FACEBOOK in care poti face o descriere detaliata. Pentru acest serviciu vei tarifat cu un numar de credite .Va rugam verificati pretul in cosul de cumparaturi sau numarul de credite afisate inainte de a efectua promovarea.

        

6.Adauga publicitate pe site

           

          POTI ADAUGA PUBLICITATE PERSONALIZATA PE SITEUL NOSTRU  contra cost . Pentru acest serviciu vei tarifat cu un numar de credite .Va rugam verificati pretul in cosul de cumparaturi sau numarul de credite afisate inainte de a efectua promovarea.

        

7.Promoveaza anuntul tau automat  si pe alte site-uri partenere

         

          Momentan acest serviciu nu este disponibil. Acest serviciu va fi disponibil in curand .Va rugam verificati mai tarziu.

  

8.Repostare Automată a anunțurilor

          

           Puteti beneficia de repostarea automata a anunturilor dumneavoastra prin selectarea butonului repostare automata de la sectiunea anunturile mele. Prin selectarea acestui buton veti beneficia de repostarea anunturilor automat si mutarea acestora in top lista anunturi de 3 ori fara ca dumneavoastra sa faceti vreun efort.Costul acestei opratiuni este evidentiat in cosul de cumparaturi care poate fi sters daca nu sunteti de acord cu pretul.

      

9.Reactualizare  anunturilor

           

           Reactualizarea anunturilor dupa expirarea acestora este GRATUITA. 

 

      

10.Mutarea anuntului in top lista

 

        Poti muta orice anunt in top lista oricand doresti contra unui cost evidentiat in cosul tau de cumparaturi. Acest lucru  ajuta ca anuntul tau sa fie publicat in prima pagina de anunturi specifice categoriei selectate de tine cat si pe prima pagina a site-ului dupa anuntuirile promovate.Cu cat muti mai des anuntul tau in top lista cu atat mai mult ai sanse reale ca anuntul tau sa fie vizualizat de mai multi vizitatori .

      

11.Evidentierea anuntului

 

 

          Poti evidentia  oricand doresti contra unui cost orice anunt doresti pe site. Pretul pentru aceasta optiune este vizibil in cosul tau de cuparaturi sau la publicarea si editarea anunturilor. Acest lucru  ajuta ca anuntul tau sa fie publicat in pagina de anunturi specifice categoriei selectate de tine sau in pagina principala evidentiat prin conturarea anuntului cu o culoare diferita de anunturile simple, lucru ce va face ca anuntul tau sa fie  diferit de celelalte .Evidentiaza anuntul tau si vezi diferenta.

 

 

      

12.Promoveaza, Evidentiaza, Muta in top lista,Repostare automata

 

 Toate aceste 4 lucruri impreuna fac ca anuntul tau sa fie tot timpul in atentia vizitaorilor siteului si implicit te va ajuta sa iti vinzi produsul mai rapid in comparatie cu anunturile obisnuite.

 

 

13.Meta titlu si Meta descriere  SERVICIU GRATUIT !

 

 

        GRATUIT! Nu ezitati la publicarea anunturilor sa completati campurile specifice pentru meta titlu si meta descriere.Acest lucru va ajuta la indexarea anuntului in motoarele de cautare si implicit la o vanzare mai rapida a produsului dumneavoastra. TU DECIZI DACA VEI FOLOSI ACEST SERVICIU GRATUIT. In curand vom face acest lucru noi pentru dumneavoastra.

 

 

 

 

14.Preturi vs credite

 

        1 Euro = 10 Credite (ex- 59 euro = 590 credite).Incarca mai multe credite si primesti credite BONUS.

        Preturile sunt exprimate in euro si convertite in credite . Creditele pot fi folosite pentru toate serviciile oferite de site si alte site-uri partenere. Esti anuntat in cosul tau de cumparaturi si inainte de a finaliza cumparaturile de pretul pentru fiecare produs adaugat in cos. Poti renunta oricand doresti la cumparaturi prin stergerea produselor din cosul tau.Prin inchiderea sesiunii(delogare din cont) sau a browser-ului cosul de cumparaturi devine gol.