Acest anunt a expirat
Camioane - Vehicule comerciale #1401 70 vizualizari
EdoLike este un parteneriat Romano-Japonez ce pune pe piata Romaneasca, tractoare Japoneze rulate la preturi accesibile micilor fermieri si gospodariilor proprii. Toate tractoarele japoneze au in dotare rotocultivator conectat la priza de putere. Preturile sunt finale si vor fi platite prin banca in ziua in care se elibereaza factura. Transportul tractorului la cumparator este gratuit pe o raza de 100 Km. Toate tractoarele sunt inspectate tehnic de catre partenerul nostru din Japonia (motor, transmisie, sistem hidraulic) si au revizia efectuata (schimb u***, filtre, curele eventual acumulator)...
Arata mai mult

Distrubie acest anunt

Tractor Japonez HINOMOTO E202 20CP 2WD - EdoLike

EdoLike este un parteneriat Romano-Japonez ce pune pe piata Romaneasca, tractoare Japoneze rulate la preturi accesibile micilor fermieri si gospodariilor proprii.

Toate tractoarele japoneze au in dotare rotocultivator conectat la priza de putere.

Preturile sunt finale si vor fi platite prin banca in ziua in care se elibereaza factura. Transportul tractorului la cumparator este gratuit pe o raza de 100 Km. Toate tractoarele sunt inspectate tehnic de catre partenerul nostru din Japonia (motor, transmisie, sistem hidraulic) si au revizia efectuata (schimb u***, filtre, curele eventual acumulator). Se ofera garantie legala de conformitate.

Rezervarile (fara obligatii) se fac pe adresa de email de pe site-ul firmei EdoLike SRL (***.edolike***)

Nici un comentariu pana acum. Fii primul care lasa un comntariu.

  Adauga comentariul tau

  Numele real sau Utilizatorul
  Nu va fi publicat
  Revizuiri,feedback sau intrebari
  *
  Acest camp este obligatoriu
  Sterge
  Feedback dat utilizatorului
  Alex Boca
  2017-01-26
  Salut`
  Test
  Catalin
  2017-01-24
  Salut
  Interesante jante