Acest anunt a expirat
Oferta Piese Auto #1705 29 vizualizari
Kitul LED CREE R3 Autoimprove este cel mai modern si performant produs de iluminare auto prezent pe piata la aceasta ora. Cu pana la 5500 de lumeni la dispozitie drumurile noaptea nu vor mai fi o povara. Distanta de iluminare se dubleaza fata de cazul becurilor halogene normale. Tehnologia LED CREE ofera un avantaj major fata de kiturile xenon conventionale: aprinderea instanta. Astfel este inlaturata perioada de iluminare slaba in timpul aprinderii din cazul xenonului. De asemnea kiturile LED CREE sunt de dimensiuni reduse datorita disparitiei balastului de mari dimensiuni din cazul xenonului...
Arata mai mult

Distrubie acest anunt

Kit LED R3 CREE pentru o singura faza

Kitul LED CREE R3 Autoimprove este cel mai modern si performant produs de iluminare auto prezent pe piata la aceasta ora. Cu pana la 5500 de lumeni la dispozitie drumurile noaptea nu vor mai fi o povara. Distanta de iluminare se dubleaza fata de cazul becurilor halogene normale.

Tehnologia LED CREE ofera un avantaj major fata de kiturile xenon conventionale: aprinderea instanta. Astfel este inlaturata perioada de iluminare slaba in timpul aprinderii din cazul xenonului. De asemnea kiturile LED CREE sunt de dimensiuni reduse datorita disparitiei balastului de mari dimensiuni din cazul xenonului.

Kitul LED CREE R3 Autoimprove este construit folosind ultimele tehnologii in domeniu. Datorita tehnologiei HEATPIPE caldura este preluata din jurul ledurilor si redirectata catre aripioarele din cupru ce servesc drept radiator. Datorita suprafetei mari de disipare a aripioarelor numai este nevoie de prezenta unui ventilator, lucru ce duce la o instalare mai usoara si o fiablitate crescuta.

Kitul poate fi montat atat pe faza scurta cat si pe faza lunga sau pe proiectoarele de ceata. In acest scop avem disponibile o gama variata de becuri: de la cele mai comune H1, H7, H11 pana la unele mai rare ca H3, H8, H9, H10, H11, HB3 9005, HB4 9006, 880/881.

Kiturile vin complete cu absolut toate accesoriile necesare montajului si instructiunile necesare.

Constructia de calitate permite acestor kituri sa functioneze chiar si peste 5 ani fara probleme. Durata medie de viata a becurilor este de 30000 ore.

Date tehnice:

Durata viata bec 30.000 ore
Consum 45W
Voltaj:9V-16V
Tehnologie Waterproof 100%
Temperatura de operare: -40gradeC to +75gradeC

Continut pachet:

2 becuri LED CREE R3 cu o faza(la alegere)
Garnituri de etansare
Manual instalare

Se poate trimite in tara cu Fan Courier sau Posta Romana.
Pentru Bucuresti se face livrarea personal in zona Drumul Taberei , 13 Septembrie sau Parc IOR.

Nici un comentariu pana acum. Fii primul care lasa un comntariu.

  Adauga comentariul tau

  Numele real sau Utilizatorul
  Nu va fi publicat
  Revizuiri,feedback sau intrebari
  *
  Acest camp este obligatoriu
  Sterge
  Feedback dat utilizatorului
  Alex Boca
  2017-01-26
  Salut`
  Test
  Catalin
  2017-01-24
  Salut
  Interesante jante