Acest anunt a expirat
Case - Apartamente de inchiriat #1717 14 vizualizari
Loc in camera (16 mp), cu o alta fata linistita, in apartament 2 camere, pentru o fata linistita, la parter, intr-o vila noua, in Centru, intrare separata, izolatie termica foarte eficienta (foarte cald***asa iarna si racoroasa vara), centrala termica de apartament, mobila relativ noua, geamuri termopan, internet wireless, cablu TV, bucatarie si baie (cu cada) g+f, combina frigorifica, masina spalat, aragaz, parchet camera, pereti pictati. Pretul include chiria caldura si gazul pentru gatit. Apa (rece si calda) si energia electrica se platesc conform consumului inregistrat de contoarele indivi...
Arata mai mult

Detalii imobil

0
0
0
0
0
0

Distrubie acest anunt

PF, loc in camera vila, Centru, caldura inclusa, pt.o fata linistita

Loc in camera (16 mp), cu o alta fata linistita, in apartament 2 camere, pentru o fata linistita, la parter, intr-o vila noua, in Centru, intrare separata, izolatie termica foarte eficienta (foarte cald***asa iarna si racoroasa vara), centrala termica de apartament, mobila relativ noua, geamuri termopan, internet wireless, cablu TV, bucatarie si baie (cu cada) g+f, combina frigorifica, masina spalat, aragaz, parchet camera, pereti pictati.
Pretul include chiria caldura si gazul pentru gatit. Apa (rece si calda) si energia electrica se platesc conform consumului inregistrat de contoarele individuale (numai pentru apartament).
Vila se afla la 1-2 minute de mers pe jos de noul corp al UMF (fosta Universitate Petre Andrei), la 8 minute de Palas sau Iulius Mall, la 1-2 min de statii de tramvai si autobuz, cu legatura directa catre toate zonele orasului (a treia statie de autobuz de la Universitatea Al.I.Cuza), 1 statie (sau cateva minute pe jos) pana la UMF-corp principal sau Universitatea Gh. Asachi si 4 statii de la Gara Iasi.
Se percepe garantie contravaloarea unei luni (negociabil).
Oferim si solicitam seriozitate maxima!
Dorim sa aducem la cunostinta ca locatia este destinata in mod special studiului si odihnei!
Fumatul interzis in locatie!
Fotografiile sunt reale!
Nu se admit animale de companie!
Persoanele care nu se incadreaza in cerintele anuntului sunt rugate sa nu deranjeze inutil!

Nici un comentariu pana acum. Fii primul care lasa un comntariu.

  Adauga comentariul tau

  Numele real sau Utilizatorul
  Nu va fi publicat
  Revizuiri,feedback sau intrebari
  *
  Acest camp este obligatoriu
  Sterge
  Feedback dat utilizatorului
  Alex Boca
  2017-01-26
  Salut`
  Test
  Catalin
  2017-01-24
  Salut
  Interesante jante