Regulament Tombola

1.Regulament tombola

           

            Publica minim 5 anunturi gratuite active ca si user pe www.orice-oricum.ro la orice categorie doresti si participi in mod automat la tombola organizata  SC European Autohouse SRL. Cu cat mai multe anunturi cu atat mai multe sanse de castig. Nu exista limata maxima in publicarea anunturilor.Extragerea va avea loc la data prevazuta la punctul 2 si va putea fi modificata oricand detinatorul site-ului va crede de cuviinta, in orice moment fara notificare prealabila . Conditia ca tombola sa poata fi organizata la data amintita este aceea ca un minim de doua mii de utilizatori sa publice minim cinci anunturi gratuite  de fiecare utilizator pe www.orice-oricum.ro .Cele cinci anunturi trebuie sa fie publicate pe categorii diferite.  MAI MULTE ANUNTURI GRATUITE , MAI MULTE SANSE DE CASTIG!!!!!!!

 

2.Perioada tombolei si data extragerii

 
 
             In perioada 31.12.2016 -30.05.2017 SC European Autohouse SRL detinatorul site-ului www.orice-oricum.ro organizeaza o tombola avand ca si castig un Iphone 6 . Data extragerii tomobolei poate fi modificata conform regulamentului .Data extragerii este 01.06.2017,ora 00.00 . Pentru mai multa transparenta vom folosi un site specializat pentru finalizarea extragerii castigatorului .

 Tombola anulata - motiv: criterii neindeplinite. Vezi art 3 - prelungirea perioadei.

 

3.Prelungirea perioadei de extragere a tombolei

 
 
         Avand in vedere faptul ca in perioada initiala nu au fost intrunite criteriile privind regulamentul tombolei am hotarat ca prelungirea acesteia pana in data de 31.01.2018.Data de extragere 01.02.2018, ora 00.00. Conditiile si criteriile raman neschimbate. Va multumim pentru intelegere.